3 december 2021

Goed voor de bloedcirculatie

2 min read
cupping cups

Cupping cups worden al een heel lange tijd gebruikt, het is een alternatieve therapie. Op de plaats waar de cups worden aangebracht, wordt de bloedcirculatie verhoogd. De huid gaat omhoog staan omdat deze als het ware in de cup wordt gezogen, de vacuüm die ontstaat is zeer krachtig en zorgt voor een betere doorbloeding. Op de plaats van de cups is de doorbloeding sterk, waardoor afvalstoffen in verklevingen en eenvoudiger worden afgevoerd. Je huid ziet er na een behandeling weer stralend en lekker fris uit, het is ook mogelijk om de behandeling in het gezicht te gebruiken.

cupping cups

Waar is cupping voordelig voor?

Met cupping cups kun je ervoor zorgen dat je lokale problemen behandeld, de spieren worden ontspannen en de pijn wordt in het behandelde gebied minder. Omdat de doorbloeding ook beter wordt, wordt de gezondheid beter en worden energieblokkades weggenomen. Vaak gebruiken sporters de methode, om bepaalde spieren te behandelen om zo de pijn te verlichten. Na de behandeling blijft er in de meeste gevallen een cirkelvormige afdruk achter van de cup, na een twee dagen zal deze afdruk weg zijn. Voor verschillende delen van het lichaam zijn verschillende cups, kijk naar de sets in de webshop van demassagewinkel.com.

Weer mooie strakke benen

Wanneer de zomer er weer aankomt wil je natuurlijk ook met een leuk vlot kort rokje lopen, wanneer je last van cellulitis hebt is nu de kans om dat flink te verminderen met cupping cups. Door de speciale cups die geschikt zijn om cellulitis te behandelen, heb je al snel resultaat waardoor je weer met een goed en zeker gevoel een rokje aan kunt doen zonder jezelf te schamen. Begin nu optimaal met genieten van het voorjaar en de zomer, kijk in de webshop van demassagewinkel.com voor een geschikte set om je benen weer mooi strak te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *